Bijeenkomsten

- INFORMATIE -

- 1 dagdeel of avond
- duur: 2,5 tot 3 uur
- locatie: op locatie
- kosten: prijs op aanvraag

Wilt u uw leden of medewerkers helpen om bewuster om te gaan met de online werkzaamheden, dan is onze interactieve workshop "In de huid van een hacker" de ideale manier om dit te realiseren. Zoals de naam al aaangeeft zullen we in deze workshop met aansprekende werkvormen voorbeelden uw mensen kennis laten maken met de wereld van de hackers. Uiteindelijk zullen ze ook zelf proberen om in een website te hacken. Zou het ze lukken??

Dit allemaal met het doel om bewustwording te creëren t.a.v. informatie die gedeeld wordt op internet en de complexiteit (of het ontbreken daarvan) van de eigen wachtwoorden. Zou je eigen wachtwoord ook te raden zijn met behulp van informatie die jezelf of anderen over jou op internet hebben gezet. We hebben ervaren dat deze workshop daarbij een eyeopener kan zijn!

ACHTERGROND

Onze interactieve workshop wordt gegeven door trainers die jarenlange ervaring hebben in het onderwijs en in het geven van trainingen aan teams.

De workshop kent veel verschillende werkvormen waarmee gewerkt wordt naar de eindopdracht. Aan de hand van fakeprofielen die op onze website te vinden zijn gaan uw medewerkers aan de slag om een website te hacken. Gaat het ze lukken om dit binnen de tijd te doen??

Een van de meest opvallende opmerkingen aan het eind van de workshop was: "Ik ga mijn wachtwoord zo direct aanpassen!"