In de huid van een hacker!0

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de manier waarop hackers aan hun informatie komen?

Volg onze workshop

Onze workshop is geschikt voor 8 tot 100 jarigen. Onze trainers kunnen de workshop zo aanpassen dat deze aansluit bij de doelgroep waarmee ze te maken hebben.

De workshop bestaat zowel uit handson proberen aan de hand van profielen achter een wachtwoord te komen als uit informatie in de vorm van video en instructie om bewustwording te creëren ten aanzien van het omgaan met wachtwoorden.

Bijeenkomsten

Zoekt u een invulling voor uw vergadering of bijeenkomst. Wij hebben sprekers die tijdens deze bijeenkomsten helpen om meer bewustwording te creëren ten aanzien van het gebruik van internetgebruik en wachtwoordbeleid. Met andere woorden, hoe kan ik zorgen dat ik veilig gebruik maak van de ICT middelen van mijn bedrijf en prive.

Netwerk monitoring

Naast de workshop bieden wij ook oplossingen in de vorm van netwerk monitoring die speciaal gericht is op misbruik van of pogingen tot misbruik van uw netwerk.

Wij maken hiervoor gebruik van een device die uw netwerkverkeer kan analyseren waarmee via online databases gecontroleerd wordt of dit netwerkverkeer een probleem kan opleveren.

Bedrijfs- / teamtrainingen

Onze trainers hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en kunnen de trainingen ten aanzien van de gevaren binnen het gebruik van ICT aanpassen aan de vraag van uw bedrijf/school.