Network monitoring

- INFORMATIE -

Netwerk monitoring

kosten afhankelijk van aantal medewerkers

Device in eigendom of gehuurd.

Naast de workshop bieden wij ook oplossingen in de vorm van netwerk monitoring die speciaal gericht is op misbruik van of pogingen tot misbruik van uw netwerk

Wij maken hiervoor gebruik van een device dat uw netwerkverkeer kan analyseren waarmee via online databases gecontroleerd wordt of dit netwerkverkeer een probleem kan opleveren.

ACHTERGROND

Vaak hoor je dat de grootste bedreiging voor een netwerk tussen het beeldscherm en de stoelleuning zit. Het lijkt onmogelijk om iedereen zo te instrueren dat er geen foute mailtjes aangeklikt worden of besmette websites. Wij werken met de oplossing van SecureMe2 die via een device dat uw netwerkverkeer analyseert kan ontdekken of er servers, protocollen gebruikt worden die niet toegestaan of gevaarlijk zijn.

Via de online monitoring worden meldingen over verdacht netwerkverkeer in 5 niveaus verdeeld. Niveau 1 en 2 vragen onmiddellijk ingrijpen. Wij bieden de mogelijkheid om dit voor u in de gaten te houden en te acteren op het moment dat dit noodzakelijk is.

De oplossing doet zelf verder niets. Zie het als een brandalarm, waarbij het noodzakelijk is om iets te gaan doen als het af gaat.